Андрій Павелко: Аматорський футбол і ААФУ - основа футбольної системи України

Аматорський футбол і Асоціація аматорського футболу України - це основа футбольної системи, вершиною національної збірної України та її успіхів. Саме так підсумував президент Української асоціації футболу Андрій Павлеко роботу VII звітно-виборної Конференції ААФУ.

"Національна збірна України та її успіхи — це вершина футбольної системи. Натомість її основою є аматорський футбол і Асоціація аматорського футболу України, яка разом з УАФ докладає зусиль для створення умов і залучення до гри дітей та дорослих в різних куточках країни. Сьогодні в Будинку футболу відбулась VII звітно-виборна Конференція ААФУ, підведено підсумки вже реалізованих проектів і презентовано нові ініціативи на майбутнє. Щирі вітання президенту асоціації Федору Шпигу з переобранням на керівну посаду та велика подяка за плідну співпрацю! Надзвичайно важливо, що продовжує працювати в команді ААФУ віце-президент організації і Гордість українського футболу Андрій Андрійович Біба. Синергія досвіду, невичерпного ентузіазму і щирого захоплення футболом заради популяризації футболу та нових перемог всієї футбольної України!" — написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Павелко.

Федір Шпиг, ААФУ, Андрій Павелко – президент Української асоціації футболу, УАФ

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко (праворуч) вручає футболку з підписами гравців збірної U-20 - чемпіонів Світу - Федору Шпигу

19 листопада понад 60 делегатів від колективних членів ААФУ та гостей з усіх регіонів України зібралися у Будинку футболу УАФ на VII звітно-виборну Конференцію. Делегацію Рівненщини склали президент клубу "ОДЕК" (Оржів) Мирон Чернецький та почесний президент клубу "Маяк" (Сарни) Василь Пістоль.

Основні питання порядку денного VII звітно-виборній Конференції стосувалися оцінки роботи ААФУ за звітний період, обрання керівництва Асоціації, Виконавчого комітету та інших робочих органів організації. Почесними гостями Конференції стали Андрій Павелко – президент Української Асоціації футболу, Вадим Костюченко – перший віце-президент УАФ, та Володимир Артамонов – заступник голови Комітету з фізичного вихованні та спорту Міністерства освіти і науки України.

Роботу ААФУ за звітний період було оцінено як задовільну. Також делегати обрали керівництво Асоціації на новий період. Президентом ААФУ обрано Федора Шпига, першим віце-президентом – Олександра Каденка. Віце-президентами обрано Андрія Бібу та Тараса Клима.

Президент ААФУ Федір Шпиг, перший віце-президент ААФУ Олександр Каденко

Президент ААФУ Федір Шпиг (ліворуч) та перший віце-президент ААФУ Олександр Каденко

Членами Виконкому стали Федір Шпиг, Олександр Каденко, Андрій Біба, Тарас Клим, Віктор Безсмертний, Віктор Грабчак, Ярослав Грисьо, Андрій Дунебабін, Микола Желєзний, Сергій Загоруйко, Олег Зубарев, Олена Коробка, Микола Моторний, Анатолій Свистун та Роман Сендзюк.

Наприкінці роботи Конференції відбулося нагородження учасників відзнаками УАФ та ААФУ. Зокрема, Андрій Павелко вручив Чернецькому Мирону Львовичу медаль "За заслуги" - почесну відзнаку УАФ, а Пістолю Василю Вікторовичу медаль "За заслуги" - почесну відзнаку ААФУ.

Фото ААФУ, Facebook Андрія Павелка
 

Підписуйтеся на нашу сторінку у мережі Facebook!

Оперативні результати матчів, відеозаписи й трансляції