Черговий спаринг "Вереса"

Рівненська команда продовжує збори у Чернівецькій області. Сьогодні «Верес» вдруге поспіль проводив контрольний поєдинок проти флагмана місцевого футболу – чернівецької «Буковини». Даний матч став дебютним для нового наставника народної команди Олега Луткова, який встиг перед поєдинком познайомитись із гравцями та провести з ними тактичне заняття.
 
Матч завершився мінімальною перевагою буковинців – 1:0. Єдиний м’яч до брами рівнян вони зуміли забити після розіграшу штрафного удару. «Верес» у першому таймі мав кілька нагод, аби засмутити чернівчан, однак футбольний фарт був на їхньому боці. В другій половині зустрічі на полі точилася рівна боротьба, але забитих голів глядачі стадіону у Вижниці так і не побачили. Принагідно відзначити, що за підсумком гри тренерський штаб на чолі з Лутковим визначав коло кандидатів в основу рівненського клубу, а також гравців, яких в команду на перше коло нового чемпіонату не заявлятимуть. Думається, матч з «Буковиною» дав достатньо інформації новому керманичу «чорно-червоних», тож віримо, що досвідчений фахівець зробив правильні висновки з побаченого.
 
У день матчу наші футболісти провели насичине тренувальне заняття "на фізику". Цікаво, що в цьому занятті прийняв участь відомий у минулому футболіст, котрий у своїй професійній кар’єрі пограв і за «Верес», і за «Буковину» - рівнянин Олег Кучер (нині виконавчий директор РОФФ).
 
Як завірив у телефонній розмові з нашим кореспондентом виконавчий директор клубу Євген Донцов, «вересівці» віднеслися до цього матчу дуже відповідально і кожен з них намагався проявити власні найкращі якості. «У понеділок ми їдемо на заявку у Київ, - розповів він, - тому сьогодні для нас був визначальний в дечому момент: вирішується хто залишиться в складі «Вересу», а кому ми побажаємо успіхів у пошуках нової команди. На жаль, перемогти сьогодні не вдалося, але гра була досить рівною, у нас було декілька нагод, щоб забити. Настрій у хлопців бойовий, завтра проведемо черговий контрольний поєдинок з однією із місцевих аматорських команд».
 
Отже тренувальні збори дебютантів другої ліги чемпіонату України продовжуються в робочому режимі.
 
Олексій ГЛАДКОВ