Делегація РОАФ взяла участь у 23-му Конгресі УАФ

Делегація Громадської спілки "Рівненська обласна асоціація футболу" у складі голови РОАФ Олексія Хахльова, виконавчого директора РОАФ Олега Кучера, радника голови РОАФ Володимира Гребьонкіна днями взяла участь у 23-му Конгресі Української асоціації футболу, що цьогоріч відбувся у м. Львів.

Задля дотримання усіх умов безпеки щодо протидії захворюванню на короновірус Конгрес відбувся на трибуні стадіону "Арена Львів". 89 делегатів заслухали та затвердили звіти президента УАФ Андрія Павелка, Виконавчого комітету та адміністрації УАФ. Також було затверджено і звіти фінансового департамету та аудиторської компанії Ernst & Young.

Окрім цього делегати надали громадській організації "Українська асоціація електронного футболу" статус асоційованого члена УАФ та припинили членство громадської спілки "Київська міська федерація футболу" та проголосували за зміни до Статуту УАФ.

Олексій Хахльов, Ігор Бєланов, Игорь Беланов

Володар "Золотого м`яча" Ігор Бєланов та голова РОАФ Олексій Хахльов

Олексій Хахльов, Анатолій Дем`яненко

Голова РОАФ Олексій Хахльов та перший віце-президент УАФ Анатолій Дем`яненко

Виконавчий директор РОАФ Олег Кучер біля Кубка Чемпіонів світу збірної України U-20

Також делегати Конгресу підтримали подання президента УАФ Андрія Павелка щодо кадрових змін у складі керівних органів асоціації - зокрема, із посад віце-президентів УАФ відкликано Костянтина Єлісєєва, Андрія Мацолу та Тараса Герулу, а із посад членів Виконкому УАФ відкликано Володимира Бандурова, Томаса Грімма, Олександра Караваєва та Тараса Юрика.

Олексій Хахльов, Олег Кучер та інші делегати під час виконання державного гімну

Натомість на посади перших віце-президентів УАФ обрано Алана Плієва та Анатолія Дем`яненка, на посади віце-президентів УАФ обрано Олександра Шевченка та Юрія Запісоцького, який обійматиме дві посади — віце-президента та генерального секретаря. На посади членів Виконкому УАФ обрано Віктора Межейка, Євгена Дикого, Олександра Зінченка, Тараса Герулу та Василя Заторського.

Фото прес-служби УАФ, РОАФ та із Фейсбук-сторінки Олексія Хахльова, 

 

Підписуйтеся на нашу сторінку у мережі Facebook!

Оперативні результати матчів, відеозаписи й трансляції