Луцька "Волинь" знову переграла рівненський ФК "Малинськ" ВІДЕО

Напередодні вильоту на тренувальний збір до Туреччини луцька "Волинь" провела вже другий в цьому році товариський матч з одним з фаворитів Чемпіонату Рівненської області з футболу ФК "Малинськ". 

Якщо згадати минулий матч між цими командами, то тоді ФК "Малинськ" поступився розгромно з рахунком 0:8, але цього разу команда серйозно налаштовувалась не лише дати бій супернику з Прем`єр-ліги, але й здобути історичну для себе перемогу.

На перший тайм "Волинь" вийшла на поле своїм оптимальним складом, окрім декількох легіонерів, які ще не повернулися з відпустки. І одна з перших атак господарів завершилася взяттям воріт ФК "Малинськ".

Незважаючи на пропущений гол гості не знітилися, і продовжували боротися, але тут головною дійовою особою став арбітр матчу, до речі той самий, який напередодні був головним у грі "ОДЕК" - "Єдність". Власне, увесь перший тайм гри "Волинь" - ФК "Малинськ" - це був його повний бенефіс. Спершу він вишукував будь-яке порушення в діях гравців ФК "Малинськ", але після того, як Віталій Кварцяний дав йому прочухана, що в цьому матчі не треба показувати всі свої суддівські "здібності", і попросив "дай людям пограти у футбол, і не треба цих свистків, давай картку за симуляцію", намагаючись донести арбітру, щоб той свистів лише грубі фоли, і був більш жорсткий до гравців "Волині", а не навпаки, то суддя з переляку зовсім перестав свистіти порушення правил, це призвело до того, що футболісти обох команд на полі вже відверто били один одного, і все йшло, якщо не до травм, то до масової бійки точно, і  на футбол то мало було схожим. Коли градус напруги вже був на межі критичної позначки, дуже вчасно завершився перший тайм. Віталій Кварцяний підійшов до лави запасних ФК "Малинськ", вибачився за "балаган", і сказав, що в другому таймі все буде нормально, а після того всіх своїх футболістів "запросив" до роздягальні, що там було, навіть важко собі уявити, знаючи темперамент головного тренера "Волині".

Якщо у першому таймі "Волинь" грала максимально "основними" футболістами, то на другий тайм на поле вже вийшли, напевно всі хто мав форму команди, навіть якщо вона куплена на базарі. А от ФК "Малинськ" не міг похвалитися довгою лавою запасних, і грав як міг (добре, що ніхто не заперечував зворотнім замінам, а-ля футзальним). Змінилося і суддівство, схоже в перерві арбітру пояснили, що бувають такі моменти, тобто матчі, в яких потрібно судити виключно згідно футбольних правил ні перед ким не прогинаючись, і не вислужуючись.

Бажання та фізичні можливості аматорів з Рівненщини були неспівставні, крім того, явно один з найгірших поєдинків провів кіпер ФК "Малинськ", Юрій Балаушко, який після перерви замінив у воротах Миколу Фокіна. Пропустивши другий гол команда з Рівненщини зрозуміла, що реванш не вдасться, тому вже більше сконцентрувалася на тому, щоб пропустити якнайменше, але знову ж таки всі дев`яносто хвилин захист малинців не зміг грати на одному диханні, особливо, якщо зважити, що "Волинь" повністю змінила склад, плюс Юрій Балаушко, і в підсумку, після 0:1 у першому таймі, ФК "Малинськ" завершив матч поразкою 0:5.

Незважаючи на великий рахунок керівництва обох команд залишились задоволеними спарингом, і особливо тими теплими та дружніми стосунками, які вибудовуються між командами. 

ВІДЕООГЛЯД:

ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ