ОФІЦІЙНО. На Рівненщині триває "футбольний" карантин

Pівненська обласна асоціація футболу повідомляє, що на території Рівненської області тривають карантинні обмеження, запроваджені постановою Уряду №211 від 11 березня 2020 р., а також рішеннями Комісії техногенно-епідеміологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Рівненської області.

Повідомляємо, що працівники адміністрації, керівництво асоціації щотижня контактує із представниками Рівненської ОДА, керівництвом профільних управлінь і відділів, а також відстежує рішення згаданої вище обласної комісії, місцевих і державних органів влади щодо можливості почати/продовжити змагання - на цей момент законних підстав для цього на Рівненщині немає.

Водночас інформуємо футбольну громаду області щодо наявності у РОАФ напрацьованих планів і різноманітних варіантів щодо проведення змагань у цьому сезоні.

Просимо всіх причетних до організації офіційних футбольних змагань із розумінням поставитися до існуючих обмежень та не порушувати єдність футбольної вертикалі. У випадку порушення залишаємо за собою право застосовувати жорсткі санкції згідно зі Статутом РОАФ. 

 

Підписуйтеся на нашу сторінку у мережі Facebook!

Оперативні результати матчів, відеозаписи й трансляції