РФК "Верес" на тренувальних зборах. ФОТОРЕПОРТАЖ

Пропонуємо Вам невеликий фотодайджест за перші три дні тренувальних зборів РФК "Верес".

Субота, близько 10:00. Збір команди на стадіоні "Авангард"

Командне фото на фоні клубного автобусу. Це його перший рейс у ранзі транспорту для РФК "Верес". ПС: Внутрішнє начиння та інші якості, в тому числі і водіїв, абсолютно відповідають зовнішньому вигляду.

Перед далекою дорогою сніданок у рівненському Бістро. Колективне харчування за рахунок клубу - це невід`ємна ознака професійного футбольного клубу:

А це вже Тернопіль. Футболісти дуже ненажерливі, і їх потрібно постійно годувати. Обід в одному з закладів "файного міста".

Карпати нас зустрічали ввечері. Місто Вижниця, ріка Черемош. Вийшовши з автобусу усі футболісти пішли до до води, хоча залізти в прохолоду гірської річки ніхто не наважився (поки що). ПС: Тут нереально гарно...

Автобус РФК "Верес" на фоні бази відпочинку "Кремениця", тут рівненська команда тричі на день харчується, також тут на зборах перебуває та дислокується один із суперників "Вереса" в другій лізі Чемпіонату України "Буковина" Чернівці, де тренером є член Наглядової ради РФК "Верес" Богдан Самардак, а гравець ФК "ОДЕК" Дмитро Луцюк перебуває на оглядинах. 

Рівненський десант: (з права на ліво) Юрій Балаушко, Богдан Скоцький, Юрій Сондак

Місце проживання РФК "Верес" смт. Кути Садиба "Еко-Карпати". Дуже автентично, стильно, затишно. Ми тут самі, і вся інфраструктура в розпорядженні команди:

Перше тренування РФК "Верес". Стадіон смт. Кути. Команда була поділена на три групи, ігрові вправи поєднувались із фізичними та вправами на координацію рухів (більш детально у відеоогляді):

Друге тренування в день - це бігові вправи для покращення фізичної форми та витривалості. (стадіон м. Вижниця)

І вже після такого напруженого дня, футболістів зовсім не лякала температура води у Черемоші, щоправда повністю скупатися так ніхто і ненаважився. До речі - за несанкціоновані водні процедури футболісти отримали "наганяй" від тренерів. Ті ж бо, переживають, щоб хлопці не похворіли, натомість гравці кажуть, що це було просто неймовірно круто для ніг, яких ні вони ні тренери не шкодували під час обох тренувань.

Невеликий відеоогляд подорожі та перших днів перебування РФК "Верес" на навчально-тренувальному зборі у Карпатах.