"Рівнестандарт-ДЮСШ-4" - срібні призери другої ліги чемпіонату України з футзалу!

Рівненська обласна асоціація футболу вітає футзальний клуб "Рівнестандарт-ДЮСШ-4" із другим місцем чемпіонату України серед команд другої ліги. Доля чемпіонства була розіграна в останньому турі чемпіонату, що відбувся в Івано-Франківській області 28 червня.

- Вітаю гравців, тренерів команди "Рівнестандарт-ДЮСШ-4" зі значним досягненням! Радію, що на Рівненщині все більше розвиваються професійні ігрові види спорту, команди і клуби здобувають трофеї. РОАФ і надалі сприятимемо розвитку футзалу. До прикладу, цьогоріч спільно із Асоціацієюфутзалу Рівненської області ми почали переформатування дитячо-юнацької ліги у футбольно-футзальну - таким чином сприятимемо розвитку футзалу в нашій області. Бажаю "Рівнестандарт-ДЮСШ-4" нових успіхів і досягнень у наступних сезонах, - сказав голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов.

- На сезон ми ставили максимальні завдання, вигравати груповий етап, виходити у фінальну частину і боротися за призові місця. Адже наш президент - максималіст. Він створює для команди дуже хороші умови й, відповідно, вимагає максимальної віддачі. Наступного року гратимемо у першій лізі, також здобувати максимальні результати, - запевняє головний тренер команди "Рівнестандарт-ДЮСШ-4" Юрій Баховський.

- У фінальній частині чемпіонату ми виступили дуже добре, жодної гри не програли. Приємно було чути позитивні відгуки про наш виступ від гравців інших команд, що ми були сильніші. Загалом вважаю, що маємо позитивний результат усього сезону. Наш президент - Віктор Зарудний - має амбітні плани, створює для нас відповідні умови. Отже у першій лізі попрямуємо до нових звершень, - говорить гравець команди Роман Дацюк.

Фото зі сторінки клубу у мережі Фейсбук.

 

Підписуйтеся на нашу сторінку у мережі Facebook!

Оперативні результати матчів, відеозаписи й трансляції