Роман ГОНЧАРЕНКО приносить Вересу перемогу у матчі з ВПК-Агро!

Завдяки голу Романа Гончаренка за декілька секунд до фінального свистка Верес вириває перемогу над ВПК-Агро. Футбольна драма зі щасливим для рівнян фіналом.

 Верес - ВПК - Агро - 1:0 (0:0)

 чемпіонат України з футболу, Перша ліга, 21 тур

 10 квітня 2021 року, Млинів, стадіон Колос

 Арбітр: Євген Цибулько (Черкаси). Асистенти: Ростислав Якимик (Львів) та Сергій Наскалов (Мукачево). Четвертий арбітр: Олександр Кальонов (Львів). Спостерігач арбітражу: Євген Котенко (Суми).

 Верес: Когут - Солдат, Мірошник, Гончаренко, Нємчанінов, Полюлях, Панасенко (Кучеров, 87), Дахновський, Гайдучик (Шестаков, 72), Пасіч, Сергійчук. Запасні: Бабійчук, Ющишин, Савошко, Махнєв, Гук, Данилюк, Петько, Поворознюк.

 Головний тренер: Юрій Вірт.

 ВПК-Агро: Шеліхов - Сухар, Зозуля, Хубутія, Коберідзе, Бєляєв (Кіча, 84), Шмигельський (Енріке Араужо, 67, Вечтомов, 90+1), Піддубний (Шаповалов, 61), Будняк, Палюх, Яременко (Білий, 72). Запасні: Воробей, Шевченко, Мухтаров.

 Головний тренер: Сергій Соловйов.

 Гол: Гончаренко (90+5)

 Попередження: Дахновський (61), Шестаков (82) - Палюх (13), Шмигельський (30), Шеліхов (48), Бєляєв (66), Яременко (72).

 ​​​​​​​​​​​​​​Абсолютний дебютант Першої ліги, ВПК-Агро із Шевченківки, приїхав до Млинова дати справжній бій лідеру чемпіонату. Підтвердити свої амбіції гості спробували вже в дебюті матчу. На першій хвилині підопічні ВПК-Агро виконали два кутових поспіль і змусили понервувати вболівальників народного клубу.

 Верес відповів своїм моментом Шеліхов на мить випередив Михайла Сергійчука і ліквідував небезпеку.

 Упродовж наступних п`яти хвилин на ударну позицію виходили Михайло Сергійчук і Микола Гайдучик. Обоє пробили неточно.

 На екваторі тайму хороший момент зіпсував Пасіч. Геннадій виконав штрафний удар і м`яч по високій дузі летів точно у дальній верхній кут воріт гостей - знову надійно зіграв Шеліхов!

 Ще декілька хвилин - і знову два моменти у Сергійчука. Спершу Михайло виконував технічний удар на точність - на місці голкіпер ВПК-Агро! А потім нападник народного клуби бив вже головою, після навісу Ігоря Солдата справа, м`яч влучив у поперечину!

 На старті другого тайму голкіпер ВПК-Агро отримав попередження за затримку часу, чітко окресливши наміри своєї команди зберегти бодай нічию. Втім, господарів такий рахунок ніяк не влаштовував і Верес був змушений додавати обертів в атаці.

 У середині другого тайму Шеліхов врятував гостей двічі поспіль в одній атаці. Спершу голкіпер ВПК-Агро парирував непростий удар Віталій Дахновського, а потім - і добивання від Миколи Гайдучика.

 Вже в ендшпілі міг забивати Сергій Панасенко. Півзахисник рівнян самотужки розібрався у ситуації і цілив у дальній кут - сантиметри відділили м`яч від рамки воріт.

 Ще раз Шеліхов вступив у гру на 80-й хвилині. У неймовірному стрибку він парирував удар Геннадія Пасіча, навіть не побачивши моменту удару.

 Голкіпер ВПК-Агро загалом за гру здійснив більше десятка сейвів і однозначно став героєм своєї команди у цій грі. Але завоювати нічию у Млинові ВПК-Агро не допоміг навіть він.

 На заключній доданій арбітром до часу гри хвилині Віталій Дахновський заробив право на штрафний удар на лінії штрафного майданчика гостей. До м`яча підійшов Роман Гончаренко і виконав ідеальний удар! 1:0. Переможний для Вереса фінал футбольної драми!

 Верес продовжив переможну серію. А для Романа Гончаренка цей гол став вже третім у поточному чемпіонаті!

 https://nkveres.com/

Немає опису.