Сарненський "Маяк" активно готується до Кубку України

Володар Суперкубку Рівненської області з футболу та лідер турнірної таблиці цьогорічного Чемпіонату області сарненський "Маяк" вже почав підготовку до осінньої сатини змагань.

Після короткої відпустки 29 липня команда вже зібралася на своєму стадіоні, і проводить інтенсивні тренування. Головний тренер "Маяка" Віталій Лєснік каже, що хоч до початку другого кола Чемпіонату області залишився місяць, його футболісти зараз готуються до старту в Кубку України серед аматорів. "Маяк" ці змагання розпочне з попереднього раунду і перші ігри проведе 12 та 19 серпня, тому часу на підготовку вже не так багато.

Наразі в команді ще складають план підготовки, і його футболістам озвучать з понеділка, наразі гравці проводять "втягуючі" тренування. Віталій Лєснік каже, що виїжджати за межі Сарн "Маяк" не планує, так само, як і немає в календарі товариських спарингів з іншими командами.

Щодо кадрових змін, то "Маяк" лише відпустив Владислава Степанчука, який один з небагатьох вихованців Рівненського футболу пройшов відбір до заявки Футбольного клубу "Верес" (Рівне). Всі решта гравців, живі-здорові і залишились в команді - підводить підсумки тренер, так само Віталій Лєснік каже, що поповнення в команді поки не очікується.