Василь Антонюк: «Головна наша мета – це розвиток дитячо-юнацького футболу»

 

 Договір про співпрацю з ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського презентували сьогодні у Рівному представники футбольного клубу «Єврошпон-Смига».

Немає опису.

Президент ФК «Єврошпон-Смига» Василь Антонюк та виконавча директорка клубу Оксана Костюк зокрема розповіли, що смизький клуб став 12-м в Україні, що має таку угоду. Розрахована вона на два роки. Відтепер «Єврошпон-Смига» має право займатися селекцією на користь столичного суперклубу на території Рівненської та Тернопільської областей. Угода про співпрацю з грандом українського футболу – це можливість для кожного вихованця клубу «Єврошпон-Смига» навчатися за тренувальною програмою «Динамо», проходити стажування на тренувальній базі київської академії, а найкращі гравці матимуть можливість безкоштовно навчатися у школі «Динамо».  У рамках співпраці для дитячих тренерів проводитимуть на базі стадіону «Єврошпон-Смига» практичні заняття, семінари, лекції та конференції.

Немає опису.

-          Головна наша мета – це розвиток дитячо-юнацького футболу, - розповідає Василь Антонюк. – Ми заснували турнір «Я – Патріот», в якому в різні роки брали участь команди з усієї України, а також з Литви, Польщі, Білорусі. Цього року участь в ньому брало понад 150 команд. Змагання з аналогічною назвою відтепер проходять і на обласному рівні під егідою Дитячо-юнацької футбольно-футзальної ліги Рівненської області.  На наші змагання до Смиги почали приїздити селекціонери з «Шахтаря», «Динамо», інших шкіл. Під час одного з турнірів  директор ДЮФШ «Динамо» Олександр Іщенко запропонував нам підписати угоду про співпрацю. У нас є усі умови для якісної селекційної роботи – є тренери, є штучне і трав’яне поля, у Кременці є готелі. Ми плануємо проводити дитячі футбольні табори, збори, турніри, будемо їздити і шукати талановитих дітей, щоб потім рекомендувати їх у школу «Динамо».

Немає опису.

Щоб створити умова для якісної підготовки юних футболістів, нині у Смизі розпочали будівництво сучасної бази, яка, з-поміж іншого матиме велике футбольне поле зі штучним покриттям, на наступний сезон команду «Єврошпон-Смига» планують заявити до Першої ліги ДЮФЛ України.