З думками про відпустку

В той час, як більшість команд та футболістів вже спокійно відпочивають та відновлюються після напруженої першої половини сезону, для восьми найуспішніших кубкових команд "спека" тільки починається в найближчі два тижні з них залишиться тільки двоє, і навряд чи хтось бажає зараз піти у футбольну відпустку чимшвидше. Тож Млинів, Радивилів, Садове та Малинськ цієї неділі прийматимуть чвертьфінальні матчі Кубку області. Звертаємо Вашу увагу, що усі поєдинки розпочнуться о 17:00.

В половині пар зустрічатимуться представники першої ліги. Найспекотніше обіцяє бути в Садовому, де місцевий ФК  прийматиме чинного володаря трофею "ОДЕК". Обидві команди можна сміливо назвати розчаруванням першого кола чемпіонату, крім того їм по-праву належить звання наймиролюбніших команд першої ліги, адже ФК "Садове" в дев`яти іграх чотири рази зіграв у нічию, а "ОДЕК" - п`ять. З реалізацією у команд ситуація майже однакова, і якби оржівці не "потрапили в струю" в матчі з ФК "Вельбівно", де забили сім м`ячів, то "ОДЕК" мав би тих самих дев`ять голів за перше коло, як і в опонента. В цьому матчі нічиєї бути не може, а як буде - стане відомо у неділю.

ФК "Малинськ", який ще в 1/8 фіналу здолав відомого кубкового бійця сарненський "Маяк", просто зобов`язаний пройти щонайменше до півфіналу, але, якщо згадати гру ФК "Малинськ" - "Ізотоп-РАЕС" в чемпіонаті, то вона завершилась безгольовою нічиєю, крім того, господарі поля відчувають серйозні кадрові проблеми, і це стосується якраз ключових гравців та лідерів команди, тож атомникам не варто передчасно здаватися, і їхати на гру приреченими аутсайдерами.

У Радивилові відбудеться гра між командами "відкриття сезону" та "темною конячкою". Про "Сокіл" сказано вже багато, і команда довела, що друге місце в турнірній таблиці після першого кола - це не випадковість, щодо "Моноліту", то ця команда взагалі не бере участі у обласних чемпіонатах, і два етапи кубку благополучно подолала завдяки тому, що суперники двічі не приїхали на ігри до Кузнецовська. Чи зможуть тепер футболісти "Моноліта" доїхати і щось показати у Радивилові?

Ще минулого року протистояння між ФК "Млинів" та ФК "Гоща-АМАКО" вважалося б найбільш передбачуваним з усіх вищезгаданих пар, але зараз млинівчани в лідерах другої ліги, і максимально "зібравшись" упевнено можуть дати бій супернику. Щодо гощанців, то хай хто там каже, що команда в цьому році переживає не найкращі часи, але матчі чемпіонату показали, що підопічні Володимира Новака можуть зіпсувати настрій будь-кому, крім того, і раніше ця команда вирізнялася тим, що витискала максимум з мінімуму, і футболістів "для кількості" в цій команді ніколи не було, тож, якщо раніше гощанці виборювали медалі маючи в заявці лише 18 футболістів, то чому б не поборотися за кубок дванадцятьом-тринадцятьом гравцям.

Призначення офіційних осібна матчі 1/4 Кубка області
 
дата
команди
арбітр
асистенти
спостерігач
 
1
05.07
Млинів-Гоща
С.Бахор
А.Ганіченко
С.Швидун
В.Кобилецький
 
2
05.07
Сокіл-Моноліт
Р.Новосад
В.Галинець
В.Дем’янович
Ю.Сось
 
3
05.07
Садове-ОДЕК
П.Кравцов
О.Оліферук
В.Дзюра
Я.Дмитрук
 
4
05.07
Малинск-Ізотоп
О.Дем’янюк
В.Саварин
П.Федюра
О.Гудима
 
Початок усіх ігор о 17 годині.
Голова КА РОФФМ.Васюта