Завершується реєстрація слухачів тренерських курсів ліцензії "Д"

Адміністрація Рівненської обласної асоціації футболу повідомляє, що 20 листопада завершується реєстрація слухачів програми на здобуття тренерської ліцензії "Д-диплом УАФ".

Реєстрацію слухачів здійснює голова Науково-методичного комітету РОАФ Василюк Василь Миколайович (067-947-06-77). Програма передбачає теоретичні та практичні заняття. Початок навчання - 3 грудня 2019 року.

Програма «Д» - диплому УАФ розроблена авторським колективом фахівців УАФ – Шамардіним В.М., Дорошенко Є.Ю., Хоркавим Б.В., Золотухіним В.В., Лісенчук Г.А., Дараганом В.М., Лісенчук С.Г. у відповідності до вимог та рекомендацій Тренерської конвенції УЄФА 2015 року, програми “UEFA GROW”, рекомендацій отриманих за програмою “UEFA Study Group Scheme” та спрямована на вирішення основних завдань, пов’язаних з високоякісною підготовкою тренерів масового футболу.

Мета програми «Д»-диплом УАФ: забезпечити кваліфіковану підготовку відповідно до вимог УЄФА для тренерів, які працюють у футболі з групами початкової підготовки. Курс призначений для тренерів, які працюють з гравцями груп початкової підготовки.

Зауважимо, що ця тренерська ліцензія є початковим рівнем у системі навчання тренерів і є необхідним для вступу на навчання ліцензії "С-диплом УАФ".

 

Підписуйтеся на нашу сторінку у мережі Facebook!

Оперативні результати матчів, відеозаписи й трансляції