Про регіональні футбольні змагання

Виконком УАФ 28 липня розглянув низку питань щодо проведення футбольних змагань в умовах воєнного стану. Питання 3 порядку денного стосувалося проведення регіональних змагань. Зрештою, за проєкт цього питання члени Виконкому проголосували одноголосно.

 

3. Про регіональні футбольні змагання.

Беручи до уваги наміри низки регіональних асоціацій футболу щодо проведення регіональних змагань з футболу в умовах воєнного стану з урахуванням протокольного рішення Кабінету Міністрів України від 17 червня 2022 року №89 та Наказу Міністерства молоді та спорту України від 28 травня 2022 року №1587, -

Вирішили:

3.1. Схвалити можливість проведення регіональних футбольних змагань за умови отримання погодження відповідної обласної або Київської військової адміністрації на проведення таких змагань та дотримання вимог «Додаткових заходів безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах воєнного стану».

3.2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого віце-президента УАФ А.Г. Плієва та співголову Комітету з розвитку футболу в регіонах УАФ С.В. Куніцина.

 

«Додаткові заходи безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах воєнного стану» (проєкт):

https://bit.ly/3Q9fkIi