Стартував Кубок ЗСУ!

Кубок ЗСУ з футзалу стартував у Здолбунові. На участь заявилося 24 команди. Мета змагань - збір коштів для потреб наших військових.

Організували турнір Рівненська обласна асоціація футболу, Українська асоціації футболу, Асоціація футзалу Рівненської області, «AUTOPLUS», НК «Верес», ФК «Корнин», «Кардинал-Рівнестандарт», а також ультрас «Вереса».

Участь у відкритті турніру взяв міський голова Здолбунова Владислав Сухляк. Під час відкриття організатори, учасники та вболівальники помянули наших загиблих героїв та заспівали гімн України.

 

  • У ці непрості для кожного українця часи війни основною цінністю є наша рідна Україна, а головною силою, яка стоїть на захисті нашої Незалежності - Збройні Сили України, - сказав голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов. - Впевнений, що ми переможемо в цій війні, бо наша боротьба за майбутнє і з нами Бог. Разом ми – сила!

 

Учасники турніру розподілені на 6 груп. Найкращі за підсумком групового етапу команди визначать переможця у матчах плей-оф.

Завтра, 3 квітня, поєдинки на стадіоні підприємства "МААНС" у Здолбунові розпочнуться о 12:00. Ігри плей-оф заплановані на 9 квітня.