Відбулося перше в 2022 році засідання Виконкому РОАФ

Перше у 2022-му році засідання Виконкому Рівненської обласної асоціації футболу відбулося сьогодні у Рівному. Його учасниками крім власне членів виконкому РОАФ були також представники клубів, громад, районних асоціацій. Адже одним з ключових було обговорення формату проведення обласних футбольних змагань.

Перед тим, як обговорити формат учасники засідання заслухали невеликий звіт голови обласної асоціації Олексія Хахльова та представників Адміністрації РОАФ про діяльність в умовах воєнного стану. Зокрема, йшлося про турніри та інші ініціативи на підтримку Збройних сил України та внутрішньо переміщених осіб. Нагадаємо, за активної участі заступника голови РОАФ Андрія Біланчука військовим на фронт передали три автівки. А спільно з народним клубом «Верес» та туроператором «Тур-Груп» до Болгарії, подалі від війни, евакуювали 326 людей, в тому числі юних футболістів.

Частину коштів на придбання авто для військових вдалося зібрати під час «Кубків ЗСУ» з футзалу. Члени Виконкому затвердили попередні дати проведення «Суперкубка ЗСУ» - 1-3 липня, у Рівному.

Щодо формату проведення обласних змагань, то це питання викликало доволі жваве обговорення. Присутні мали можливість висловити свої думки, які часто були діаметрально протилежними. Аргументи  учасників ми оприлюднимо трішки згодом. У підсумку ж Виконком РОАФ доручив Адміністрації РОАФ підготувати опитувальник для клубів, районних асоціацій, членів Виконкому щодо формату проведення обласних змагань у 2022-му році.      

 Ще одним питанням, яке затвердили члени Виконкому РОАФ, стало питання відзначення ветеранів рівненського футболу до Дня батька, який відзначають 19 червня.