До Меморандуму з розвитку футболу приєдналася Млинівська громада

 

Процес приєднання територіальних громад до Меморандуму про партнерство та співробітництво в сфері розвитку футболу активно триває на Рівненщині. Черговою громадою, що підтримала цю ініціативу стала Млинівська.  

Голова Млинівської територіальної громади Дмитро Левицький та голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов підписали спільний Меморандум  про партнерство та співробітництво. Ключовим аспектом стане розвиток дитячо-юнацьких змагань. Зокрема, організація та проведення у 2021 році чемпіонату Рівненської області серед дітей в чотирьох вікових категоріях U9, U11, U13, U15.   

Як зазначив Дмитро Левицький, для його громади важливо, щоб діти мали можливість брати участь у змаганнях, долучатися до активного спорту і відчувати себе повноцінною частиною громади. Тому завдання дорослих - допомогти їм у цьому. А реалізувати ці плани можна лише гуртом. Відтак Млинівська громада запрошує долучитися до Меморандуму усі громади Рівненщини.

Нагадаємо, раніше про приєднання до Меморандуму про партнерство та співробітництво в сфері розвитку футболу оголосили Дубно, Острог та Сарни.