Рівненська обласна асоціація футболу продовжує сприяти реконструкції стадіону "Авангард"

Рівненська обласна асоціація футболу продовжує усіляко сприяти у реконструкції головної спортивної арени області - рівненського стадіону "Авангард". Днями громадська спілка одержала відповідь від Української асоціації футболу на звернення щодо підтримки у забезпеченні фінансування реконструкції із Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

- Одним із пріоритетів Української асоціації футболу є розвиток футбольної інфраструктури у регіонах України. Нині це питання дуже актуальне і для Рівненщини. Я дякую президенту УАФ Андрію Павелку за усебічну підтримку, зокрема у питанні реконструкції нашого стадіону "Авангард". Іще у грудні 2017 року Андрій Васильович організував виїзне засідання Комітету Верховної ради України з питань бюджету на Рівненщині, зокрема і задля того, щоб привернути увагу народних депутатів до необхідності реконструювання нашої головної арени, - наголошує голова РОАФ, член Виконавчого комітету УАФ та член Комітету УАФ з розвитку футболу в регіонах Олексій Хахльов.

Безпосередні будівельні роботи на стадіоні "Авангард" розпочалися 1 рік і 3 місяці тому. Однак початку робіт передував тривалий підготовчий етап, у якому Рівненська обласна асоціація футболу відіграла значну роль.

- Я провів багато особистих зустрічей із міським головою Володимиром Хомком, із депутатами Рівнеради, брав участь у засіданнях комісій міської ради, різноманітних нарадах, де обговорювалося питання необхідності реконструкції, говорили про проєкт тощо. До слова, проєкт - це та ділянка роботи, яку я визначив для себе, щоб забезпечувати взаємодію між фірмою-проєктантом та органами місцевої влади. Згодом використовував свої персональні контакти та особисті ресурси задля того, щоб проєкт пройшов експертизу у найстисліші терміни, - говорить Олексій Хахльов.


 

Власне завдяки спільній роботі Рівненської обласної асоціації футболу, міського голови Рівного Володимира Хомка, депутатського корпусу і управлінь Рівнеради, проєктантів у ці дні навіть попри карантин на вул. Замкова 34 працюють будівельники, котрі уже зводять третій ярус однієї з трибун і готуються до влаштування футбольного поля.

Фото РОАФ

 

Підписуйтеся на нашу сторінку у мережі Facebook!

Оперативні результати матчів, відеозаписи й трансляції