У Рівненському районі створили першу в області районну асоціацію футболу

 

Реорганізований Рівненський район став першим на Рівненщині, де створили районну асоціацію футболу.

Немає опису.

В установчих зборах взяли участь 19 делегатів від Рівненських та Острозьких міської та районної федерацій, Березнівської, Гощанської, Здолбунівської, Корецької, Костопільської районних федерацій, а також від Рівненської обласної асоціації футболу. Згадані територіальні федерації водночас стали співзасновниками нової асоціації.  

Немає опису.

Крім цього під час установчих зборів обрали керівні органи Рівненської районної асоціації футболу. Головою став Ярослав Коломис, заступниками Олександр Нестерук та Павло Дутко. Також обрали 15 членів Виконкому.

Немає опису.

Нагадаємо, 9 квітня Виконком РОАФ взяв за основу Алгоритм заходів з реорганізації районних (міських) федерацій футболу області  у зв’язку зі змінами адміністративно-територіальною устрою України, презентований головою РОАФ Олексієм Хахльовим, а також затвердив склад Комісії з реорганізації районних (міських) федерацій футболу області.

Немає опису.

Додамо також, що у зв’язку зі змінами адміністративно-територіальною устрою України мають відбутися і зміни у футбольному господарстві. Зокрема, на Рівненщині нинішні районні та міські федерації повинні утворити чотири районні асоціації – Рівненську, Сарненську, Дубенську та Вараську. 

Згідно з рішенням Виконкому РОАФ, кожна зі створених районних асоціацій одержить від обласної асоціації один ноутбук, щороку 50 м’ячів, щомісяця 5 тисяч гривень на статутну діяльність.