"ОДЕК" перемагає "Маяк" у Суперкубку

В неділю футбольний сезон на Рівненщині офіційно завершився поєдинком за Суперкубок області. У запеклій боротьбі "ОДЕК" переміг "Маяк". Незважаючи на те, що оржівці виграли із рахунком 4:1, на футбольному полі стадіону "Авангард" у Рівному було дуже гаряче.

Футболісти обох команд протягом усього ігрового часу не жаліли себе і повністю віддались боротьбі. Перший тайм ознаменувався достатньо великою кількістю контактних єдиноборств та фолів. Лікарі обох команд раз по раз виходили на поле, аби надати медичну допомогу футболістам. Арбітр матчу компенсував до першої половини гри аж 5 хвилин. Перший забитий м`яч глядачі, яких на стадіоні зібралося більше тисячі, побачили на 28 хвилині, коли Андрій Наумець влучно пробив повз воротаря сарненчан Андрія Тимошицького. Вже через шість хвилин рахунок зрівняв Артем Українець. А в компенсований час, на 45+5 хв. Вадим Панас забив "гол в роздягальню", чим перехилив шальки терезів на користь своєї команди.

В другому таймі футбольна фортуна була на боці команди з Оржева: на відміну від своїх суперників, "ОДЕК" зміг використати власні нагоди для взяття воріт. На 50 хвилині Владислав Семенчук зробив рахунок 3:1. "Маяк" пробував з останніх сил скоротити відставання, однак пішовши "ва-банк" пропустив четвертий м`яч у власні ворота після контратаки та влучного пострілу Павла Таргонія.

Таким чином, сезон "великого" футболу на Рівненщині офіційно завершився. Тепер на футболістів обласного рівня чекає тривале міжсезоння та серія змагань з футзалу.

МАЯК: Тимошицький, Полончук, Василець, Улянчук, Оксенюк, Українець, Ситник (Воротеляк, 73), Степанюк (Степанчук, 53), Жданюк С. (Драганчук, 73), Хлібович (Сергійчук, 39), Жданюк О. (Борейчук, 68). Гол.тренер: Анатолій Лєснік.

ОДЕК: Кособуцький, Колаковський, Чикалюк-Козакевич, Шекель, Поліщук (Кадепський, 90+3), Груша (Апанчук, 85), Семенчук (Каращенко, 76), Наумець (Тивонюк, 90+2), Трофімчук, Панас (Кость, 90+3), Газицький (Таргоній, 64). Гол.тренер: Олег Шандрук

Голи: Українець (34) – Наумець (28), Панас (45+5), Семенчук (50), Таргоній (90+4)

Попередження: Ситник, Воротеляк, Сергійчук, Василець - Шекель, Колаковський, Поліщук, Наумець

О.Г.