"ОДЕК" здолав львівський "Опір". ВІДЕО

Повна ігрова перевага, дубль Віктора Газицького та нереалізований пенальті Віктором Каращенком - це перемога ФК "ОДЕК" у четвертому турі Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд над командою "Опір" зі Львова.

З перших хвилин матчу "ОДЕК" міцно захопив ініціативу в грі, і вже на третій хвилині, після подачі з флангу Влада Семенчука оборонці "Опору" "дивилися" як Віктор Газицький ударом головою відкриває рахунок в матчі 1:0. Швидкий гол зіграв з господарями злий жарт, бо після цього команда ніби зупинилася, і, здавалося, що суперника хочуть "закидати шапками", але подвоїти рахунок ніяк не виходило. Варто відзначити, що ігрова перевага "ОДЕКа" була абсолютною та беззаперечною, гості дуже рідко переходили навіть центр поля. В одному з таких випадків трапився кумедний епізод, "в просак" втрапив найдосвідченіший футболіст "ОДЕКа" Олег Шандрук. Господарі вдало створили "штучний офсайд" для суперника, на що відреагував боковий арбітр, але не центральний, це не помітив Олег Шандрук і взяв м`яча до рук, щоб виконати вільний удар. В цей час прозвучав свисток головного арбітра, який зафіксував гру рукою оржівського оборонця, і призначив штрафний удар у бік воріт "ОДЕКа". З одного боку смішно, а з іншого... а що було б, якби цей епізод трапився у штрафному майданчику???

На щось цікаве глядачі дочекалися лише в другому таймі. На 52 хвилині, оборонець команди "Опір" зіграв рукою у власному штрафному майданчику, і це пенальті та друга жовта картка львівському футболісту. Кращий бомбардир "ОДЕКа" у цьогорічному чемпіонаті ААФУ Віктор Каращенко не зміг переграти воротаря, і навіть граючи на добиванні господарі не змогли змінити рахунок на табло.

А на п`ятдесят дев`ятій хвилині Віктор Газицький оформив у матчі дубль, і зробив це ефектно ударом з розвороту у падінні, знову ж таки оборонці суперників лише "насолоджувались" цим видовищем - 2:0.

Враховуючи хід поєдинку, стало зрозумілим, що переможець в цьому матчі вже визначений. Головний тренер "ОДЕКа" дав можливість вийти на поле ледь не усім запасним гравцям, але найреальніші нагоди довести рахунок до розгромного втратив Роман Савицький, який двічі влучив у поперечину воріт суперника, тож до кінця матчу подвійна перевага господарів не змінилася.

В турнірній таблиці "ОДЕК" закріпився на другій сходинці, відстаючи на три очки від Руху, та на стільки ж випереджаючи ФК "Вінниця". Саме у Вінниці оржівська команда проведе свій найближчий матч, який відбудеться наступної середи.

ВІДЕООГЛЯД:



ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:


Результати усіх матчів четвертого туру Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд.

Перша частина групового етапу чемпіонату України 2015 р.

ІV тур 20 травня (середа)

Група 1

ОДЕК (Оржів) — «Опір» (Львів) — 2:0 (1:0)

(Газицький, 3, 59)

Нереалізований пенальті: Каращенко,52 (О);

Стадіон «ОДЕК» 250 глядачів


ФК «Вінниця» — «Рух» (Винники) — 0:1 (0:1)

(Баглай, 38)

Центральний міський стадіон 1500 глядачів


Група 2

«Єдність» (Плиски) — «Мал» (Коростень) — 4:0 (3:0)

(Кучерчук 3; Школьний, 34, 77; Олексієнко, 39)

Стадіон «Єдність» 100 глядачів


«Авангард» (Корюківка) — «Колос» (Ковалівка) — 0:3 (0:0)

(Бондаренко, 60; Коропецький, 77; Кузняцов, 88)

Нереалізований пенальті: Поздєєв, 84 (К);

Стадіон «Папірник» 200 глядачів


Група 3

«Авангард» (Каховка) — «Балкани» (Зоря) — 0:2 (0:1)

(Опря, 14; Урсульонок, 80)

Стадіон «Олімпійський» 350 глядачів


«Мир» (Горностаївка) — «Жемчужина» (Одеса) — 0:1 (0:0)

(Гостєв, 69)

Стадіон «Затис» 200 глядачів


Група 4

«ВПК-Агро» (Магдалинівка) — «Колос» (Зачепилівка) — 0:5 (0:3)

(Савін, 20, 36; Дяченко, 32; Шарко, 49; Бутусов, 53)

Стадіон «Ювілейний» (Новоолександрівка) 100 глядачів


«Інгулець» (Петрове) — «Таврія-Скіф» (Роздол) — 0:1 (0:1)

(Дудник, 10)

Стадіон «Інгулець» 800 глядачів