У ветеранському чемпіонаті рекорд

На Рівненщині стартував Чемпіонат області серед ветеранів старших 35 років. Цього разу в змаганнях беруть участь рекордна за останні роки кількість команд, аж тринадцять.

Традиційно суперники розділені на дві підгрупи за територіальним принципом "Північ", "Південь", де зіграють між собою кожен з кожним в одне коло. Після цих ігор будуть визначені кращі команди, які і боротимуться за медалі у фінальному етапі.

Щодо команд, то жоден з минулорічних учасників не відмовився поборотися за ветеранське золото і цього сезону, крім того додалися ще два новачки - це команда "Здолбунівський район", і тепер їх там вже є своє ветеранське дербі з "Автолендом" та колектив із Тинного. Обидві команди потрапили в групу південь, через що збірна Костопільського району була переведена до іншої, північної зони. 

Тож, у групі "Південь" боротимуться такі команди "Славія" (Рівне), "Автоленд" (Здолбунів), "Сокіл" (Радивилів), ФК "Дубно", "Шубків", "Тинне", "Здолбунів". на "Півночі" грають "Полісся" (Рокитне), "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ), "Дубровицький район", "Маяк" (Сарни), "Володимирецький район", "Костопільський район".

З календарем матчів, а також з результатами та актуальними таблицями, Ви можете ознайомитись у нас на сайті в розділі "Змагання/Чемпіонат Рівненської області з футболу серед ветеранів 35+ 2015"

Команди вже зіграли перший тур:

У групі "Південь" відбулося відразу два дербі. Новачки змагань, представники Рівненського району Шубків та Тинне розійшлися бойовою нічиєю 2:2. Перше ветеранське дербі відбулося і в Здолбунові, більш досвідчені та титуловані футболісти, минулорічні срібні призери обласного чемпіонату "Автоленд" перемогли дебютантів змагань більш ніж переконливо 4:0. Останній матч у групі відбувся у Дубно, де радивилівський "Сокіл" переміг своїх суперників 2:0. Діючий чемпіон та одноосібний фаворит змагань "Славія" з Рівного в першому турі згідно календаря участі не брала.

У першому турі Північної зони шість команд у трьох матчах спромоглися на усіх забити лише один гол, це сталося у Рокитному, де місцеве "Полісся" переграло збірну Костопільського району, ігри у Кузнецовську та Сарнах, де "Ізотоп-РАЕС" приймав "Дубровицький район", а "Маяк", - "Володимирецький район" відповідно завершились "сухою" нічиєю 0:0. 

Наступні ігри в Чемпіонаті області серед ветеранів відбудуться найближчої суботи 23 травня.