На російсько-українській війні загинув футболіст із Рівненщини Михайло Цимбалюк

На жаль, інформація підтвердилася. Ще одна важка втрата для футбольної родини Рівненщини. Боронячи нашу Батьківщину від російських загарбників, під Бахмутом загинув Михайло Цимбалюк. 

Михайло свою футбольну кар'єру розпочинав у ДЮСШ Верес, де грав на рівні ДЮФЛУ. Опісля виступав за ФК "Верес-ІІ Рівне", ФК "Рівень-Верес-2 U-16 Рівне", ДЮСШ Верес Рівне, ФК "Верес-2 Рівне". 

Далі були виступи за колектив із Зорі - ФК "РОКО-Зоря". Втім найдовше Михайло Цимбалюк був у складі ФК "Калини". Вперше за бугринців футболіст був заявлений у 2012 році. До 2016 незмінно виступав за цей колектив. Опісля один сезон відіграв за ФК "Сокіл" із Садового і знову повернувся до "Калини" на три сезони. 

З 2018 року і до 2021 грав за ФК "РОКО-Городок" три сезони, сезон за ФК "Сокіл" із Садового, ФК "Гоща-РІТТЕР" та знову ФК "Калина". Саме колектив із Бугрина значиться як останній у футбольній кар'єрі Михайла. 

Михайло Цимбалюк був одним з кращих бомбардирів та гравців Рівненського району. Грав також у змагання серед АТОвців, зокрема захищав кольори клубу "Гоща-АТО". Там теж був кращим бомбардиром колективу. 

У серпні захисникові виповнилося б 32 роки. Висловлюємо співчуття рідним, близьким і друзям Михайла. Нехай земля буде пухом.