Рівненська команда проєкту "ПОРУЧ" побувала в Навчально-реабілітаційному центрі

Проєкт "ПОРУЧ" завітав до вихованців Навчально-реабілітаційного центру у Рівному. Цей заклад є багатопрофільним, тут навчаються діти з аутизмом, синдромом Дауна  та іншими складними порушеннями розвитку. 

Традиційно, в рамках проєкту "ПОРУЧ" із дітьми займалися психолог, медичний працівник та тренер. Все відбувалося в ігровій формі та під наглядом працівників закладу. В обмін на старання, команда проєкту отримувала щирі дитячі посмішки.

Попри те, що фахівці Навчально-реабілітаційного центру щодня організовують для учнів чималу кількість різноманітних активностей, запропоновані командою проєкту вправи не були зайвими. Як свідчення цьому дружелюбна та позитивна атмосфера, яку вдалося створити. 

По завершенню занять учасники, уже традиційно, отримали подарунки від організаторів та партнерів.

За дорученням голови РОАФ Олексія Хахльова, Навчально-реабілітаційному центру передали футбольнч м'ячі та вручили подарунки від заступника голови РОАФ Євгена Донцова

Нагадаємо, «ПОРУЧ» - це спільний проєкт МОН і ЮНІСЕФ. Спортивну складову проєкту реалізовують благодійний фонд «Розвиток футболу України» в партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.

Мета проєкту - відволікти дітей та їхніх батьків від проблем сьогодення, розважити та надати психологічну допомогу. 


Стартувала ця ініціатива у травні 2022 року. Втілюється у трьох районах нашої області - Рівненському, Сарненському та Дубенському.

Також читайте:

У Дубні продовжується реалізація проєкту "ПОРУЧ"

Заняття в рамках проєкту "ПОРУЧ" провели для вихованців Тучинської спеціальної школи

Команда проєкту "ПОРУЧ" організувала заняття для дітей з інвалідністю