Знай наших: вихованки костопільського спортивного ліцею виграли Чемпіонат та Кубок України

Жіноча футбольна команда "Ворскла" із Полтави цьогоріч оформила золотий дубль. Колектив Наталії Зінченко святкував перемогу і в Чемпіонаті, і в Кубку. Приємно, що завоювати ці трофеї допомогли вихованки Костопільського спортліцею. 

Серед гравчинь із Рівненщини у складі ЖФК "Ворслка" виступають Яна Котик (Радивилів), Ірина Котяш (Дубровиччина), Ірина Джуренко (Костопіль). Також були й вихованки ліцею, втім уродженки інших областей. Це, зокрема, Катерина Корсун (Хмельниччина), Марія Кулеба (Львівщина) та Алла Герасимчук (Волинь). 

Зокрема, уродженка Радивилова, дев'ятнадцятирічна захисниця Яна Котик зіграла у 20 матчах, з яких у 18 була в основі. Забила чотири голи. 

Двадцятидворічна півзахичниця із Дубровиччини Ірина Котяш виходила в основі на 24 гри, один раз матч розпочинала на заміні, але з'явилася на футбольному полі. Забила футболістка 9 голів. 

Ірина Джуренко розпчинала сезон у ЖФК "Ворскла", але не зіграла за полтавчанок жодної гри. Футболістка покинула клуб перед 19 туром у березні. 

Усі вищеперераховані футболістки розпочинали свою кар'єру на дитячому рівні в складі команди"Ліцей" і команди вищої ліги ЖФК "Родина"(м. Костопіль).

Вітаємо спортсменок і бажаємо подальших перемог не лише на внутрішній арені, але й за кордоном. 

Щодо ЖФК "Ворскла", то у Вищій лізі команда виграла усі 22 матчі і забила 147 голів, при 4 пропущених. Зокрема полтавчанки двічі обіграли ЖФК "Верес" 0 5:0 та 0:9